yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yaklaşık 20 yıllık tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz kıymetli iş ortaklarımızın itimatlı çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + düzen seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

İçeriden hariçarı doğruca itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir taçının örtüsüz olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yegâne kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak sadece elden her türlü kuruluşlarda kullanılmaktadır.

Bununla bile süflidaki kriterlere mevla olan yerlerde yekta yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması onaylama edilir.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kadar durumlarda dahi baplar insanların çıkışı sinein elverişli konumda olabilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve gözlemek değerlidir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem de birikimlerin korunması karınin kullanılan eşyalardır. Yangın Kapısı Her ne kadar aksiyonlevleri…

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu doğrultuda büyüklük bile iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page